Fjällsemester i Vemdalen i sommar

Hej på er alla fina följare

Den här vintern har det inte blivit någon semester med skidåkning så som vi nästan alltid brukar åka på, men där emot har vi ändå bokat en fjällsemester i Vemdalen men till sommaren istället. Vanligtvis åker vi på vintern just för skidåkning men den här gången tänkte vi att det kan vara roligt att åka dit och uppleva svenska fjällen på sommaren istället. Vemdalen är en favorit för oss och sist vi var där för skidåkning så började vi att prata om att åka dit på en fjällsemester på sommaren, så nu har vi äntligen bokat det. I år har ju heller inte varit lika mycket snö som vanligt så det var nog ett passande och lägligt beslut.

Vi har nu börjat se oss om efter vandringskläder och sådant då vi tänkt att det är något vi vill göra när vi är där. Vi har inte vandrat så väldigt mycket innan man vi tycker om att ta långa promenader och det gör vi i alla väder så det kommer nog bli härligt. Dock behövs ju lite andra skor för att göra sådana turer så det kommer vi nog att skaffa oss och börja gå in dem här hemma på några kortare turer innan vi beger oss på fjällsemester och vandring där.

?Jag har hört väldigt gott om svenska fällen om sommaren och man blir påmind om att det faktiskt inte bara är för skidåkning. Vi har verkligen en fantastisk natur i Sverige och det borde man ta vara på och utforska mer. Nu är det väl dock dags att försöka fokusera lite på jobbet, men jag kunde inte låta bli att dela med mig att vi äntligen nu bokat första äventyret för sommarens semester. Ha nu en underbar dag så hörs vi snart igen!