Samma salong varje gång

Tjenare, tjenare! Varmt välkommen ska du vara tillbaka till min blogg för ännu ett inlägg. En fin tisdag som denna hade jag tänkt skriva ett inlägg om en salong i Göteborg som heter Salong Marie. Det är dit jag oftast vänder mig om jag vill fixa något med mitt utseende.

Jag upptäckte först den här salongen när jag skulle klippa och färga mitt hår för något år sedan, sedan dess har jag helt enkelt bara fortsatt att gå till dem för att jag gillar dem så mycket. Hos dem har jag fixat både håret men även mina ögonbryn och fransar, oavsett vad som fixas blir jag alltid lika nöjd. Det har betytt extra mycket för mig att ha en salong i Göteborg att vända sig till innan jag har åkt ut på mina längre resor. När jag är ute och reser vill jag att allt ska vara så smidigt som möjligt, därför brukar jag hitta lösningar som är smidiga och långvariga. Av dem har jag som sagt fått hjälp med fransar, ögonbryn och mitt hår. Det gör att jag inte behöver hålla på och fixa mig under mina resor, jag ser bra ut som jag är när jag åker och kan istället bara njuta av resan och vad den har att erbjuda. Tack vare dem har jag verkligen kunnat njuta när jag har varit ute och rest, därför går jag alltid dit strax innan jag ska ut på resande fot igen. Snart är det dags för mig att åka på en surfresa där jag ska lära mig att surfa, därför ska jag gå till Salong Marie kort innan det för att fixa mina ögonbryn och mitt hår så att jag samtidigt kan känna mig fin under resans gång oavsett om jag är i vattnet eller på torra land. För att avsluta det här inlägget skulle jag vilja tipsa er om att vända er till denna salong i Göteborg om ni vill ha den bästa hjälpen, vare sig det gäller ert hår, skägg, era fransar eller ögonbryn.