Ta hand om din båt med krympplast

Ohoj alla båtälskare!

Några månader till innan det är dags för att lägga i båten och ta sig en tur på sjön, många av oss har väntat länge på det ögonblicket. Eftersom det är ett tag kvar så tänkte jag ge er en rekommendation om hur man på ett bra sätt undviker korrosion och fuktskador på båten under vinterhalvåret. Krympplast är svaret för att hålla båten borta från dessa problem. Det är ett väldigt effektivt och bra alternativ för dig som även vill att båtens utseende ska vara i gott skick när det är dags att ge sig ut på sjön.

Jag som bland annat äger en yacht är väldigt mån om att hålla båten i så gott skick som möjligt under hela året. Med krympplast så får man den möjligheten och varför inte ta vara på den. Krympplast ser ut ungefär som ett täcke som man lägger runt hela båten för ge skydd, man kan alltid transportera båten på släp även om det är krympplast på. Så där har ni ett riktigt bra tips för att hålla skutan i ordning under vintern.

Jag tänkte ta min båt på en resa längs Europas kust till sommaren, förra året var vi ute och åkte runt Sverige men nu känner jag och frun att vi vill se vad södra Europa har att erbjuda. Det blir en lång semester som börjar redan i maj och slutar i september. Vi har planerat en hel del stopp redan och jag är mest spänd på att se vad de grekiska öarna har att erbjuda. Det är dock som sagt några månader kvar tills vi åker men ni vet hur man brukar säga, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. I nästa inlägg tänkte jag dela med mig av lite smultronställen som jag genom åren till havs har samlat på mig runt om i vårat land, det vill ni inte missa!

Skepp ohoj mina vänner!